Redovisningsansvarig till ByggTema i Örebro

Arbetsgivare:

ByggTema

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag:

2019-11-06

Om företaget

Sedan starten 1990 har ByggTema vuxit rejält. Idag är vi Örebros största privata byggföretag med över 100 medarbetare och ca 600 Mkr i omsättning.

Vi arbetar med ny- och ombyggnation, försäkrings-skador samt byggservice av kontor, bostäder, industrilokaler och skolor. Våra tjänster omfattar allt från enkla byggjobb till totalentreprenader där vi samordnar kompetenser inom olika installations- och teknikområden.

Arbetsuppgifter

Rollen som redovisningsansvarig blir en central, ny position i vår koncern. Du arbetar nära vår ekonomichef Marcus, likväl som med Anna-Lena och Elina som även de är medarbetare i vårt ekonomiteam.

Vi är en tight organisation så du kommer naturligtvis att ha mycket kontakt med övriga på kontoret, samt med våra olika samarbetspartners och kunder gällande ev. ekonomifrågor.

Du ansvarar för att sköta koncernens totala redovisning i enlighet med god redovisningssed. Löpande redovisning, bokslutsarbete, avstämningar, moms- och skattedeklarationer, likviditetsplanering tillsammans med ekonomichef, ta fram relevanta rapporter såsom månads- kvartals-, årsvis och myndighetsrapportering samt en del ”ad hoc”-uppgifter.

De här arbetsuppgifterna gäller för hela vår koncern som idag består av 5 aktiva bolag, samt ytterligare ett antal bolag med mindre aktivitet i.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet av arbete med redovisning. Du har hanterat alla delar i redovisningsprocessen och är självgående i upprättandet av bokslut och årsredovisningar.

Du hanterar bolagets deklarationer och har goda kunskaper gällande moms inom fastighet och komponentavskrivning.

Affärsinriktad, kommunikativ och nyfiken på att lära känna våra olika verksamheter är andra ord som beskriver dig.

Vi arbetar i affärssystemet Navision, har du tidigare erfarenhet av det, så är det meriterande.
För att lyckas i rollen som redovisningsansvarig hos oss på ByggTema är du en person som tycker om utmaningar och vill ta ansvar. I ditt arbete tycker du om ordning och reda och motiveras av att vara en del av vårt expansiva företag. I ditt uppdrag behöver du vara trygg och ha en vilja att ta dig an nya utmaningar.

Har du tidigare erfarenhet av lönehantering är det meriterande, för att kunna stötta vid semestrar eller annan ledighet. I rollen kan det även förekomma övriga administrativa arbetsuppgifter så som inköp och avtalshantering.

Som person är du analytisk, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya situationer och har en positiv inställning i allmänhet samt en hög integritet i din roll som redovisningsansvarig.

Vidare är du prestigelös och trivs med att arbeta högt och lågt. Goda kunskaper i Office-paketet, flytande i svenska både skriftligt och muntligt

Visst låter det som en spännande tjänst?

Har du frågor kring tjänsten är Du välkommen att ringa rekryteringskonsult Åsa Quarfordt, Personalpoolen Mellansverige AB på tel 019-12 60 49. Vi vill ha din ansökan med personligt brev och CV snarast, dock senast 6 /11 2019. Urval kan komma att ske under ansöknings-perioden.

Ansök
nu

Arbetsgivare:

ByggTema

Ort:

Örebro

Sista ansökningsdag

2019-11-06

Spara
annons

Vi skickar ett mail och påminner dig om att ansöka. Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ange en giltig e-postadress
Spara Annons

Tipsa
om tjänsten

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa om den personen - om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning! Tips skickar du enkelt via sms/e-post.

Genom att tipsa om tjänsten godkänner du att personuppgifterna behandlas i enlighet med GDPR

Tipsa

Intresserad av
liknande tjänster?

Registrera dig här för att få information om liknande lediga tjänster direkt till din mail!

Ange en giltig e-postadress
Skicka

Ansök
redan nu!

Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu!

Ansvarig
rekryterare

Namn:

Åsa Quarfordt

Telefonnummer:

019-12 60 49

E-post:

asa.quarfordt@personalpoolen.se

Företag:

Personalpoolen

Företagsinfo
Spara annons
Ansök nu
Till toppen